Novi Sad
14.09.2013.
17:56 > 18:03
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Borko Ilić pozvao je Demokratsku stranku da pokaže dostojanstvo u porazu i poručio njenim funkcionerima da "gubitak fotelja" u gradskoj vlasti ne doživljavaju tragično.
  • Stručnjak

    16.09.2013 16:00
    ANTIZABORAV
    Prepodobni i prepošteni gospodin Ilić zaboravlja da je trenutno na vlasti protiv volje građana. Građani su svoju volju pokazali na izborima, a gospoda na vlasti su tu volju zanemarila i prodala za svoje fotelje. Ćutite i pokrijte se ušima - kada ste već tu uradite nešto korisno. Prestanite da provocirate narod i počistite prvo u svom dvorištu, npr u PU
  • NS2

    16.09.2013 10:17
    Mnogo
    Borko MNOGO ti je preostalo nezaposlenih clanova DSS-ovaca ,u Futogu pogotovo .Pa mislis nekako da se "usunjate" u Pokrajinu pa ce biti mesta !E pa nece moci jer nikad onaj koji nema u Pokrajini ni 3% glasaca nije mogao da postavlja uslove .
    A nije tacno .Pa ako hoces "SPISAK" koje si licno sa Vucevicem i GSP-om zaposlio ,molim izvolte javite bice vam urucen !
  • Scotch Bonnet

    16.09.2013 09:23
    Insajder
    Pajtic duguje objasnjenje!?

    Naravno da duguje, duguju svi politicari objasnjenje narodu.

    Nego Borko, sta bese sa aferama D"SS"-a?

    Baci malo svetla na mutne radnje D"SS" kadrova na Kosovu.

    Sto neobjasnite lepo kako ste unistili i ono malo nade za bolji zivot Kosovskim Srbima.
  • Sinđelić

    16.09.2013 08:46
    .
    Žuti i žuto-zeleni, vreme je da odete i oprostite se od lopovluka! Imali ste 13 godina da kradete i stvarno je preko glave svima vase bahacenje, lopovluk, organizovani kriminal, rodbinske i svalerske veze itd. Odlazite, lepo vas moli narod.
  • milmar

    16.09.2013 07:27
    gde VAM je....
    obraz,gosp.Ilicu ? dss na vlasti sa svim politickim strankama koje su za EU,a ovamo nam nesto moralisete ! sad hocete da se i VI pitate da srusite DJilasa u BGD,sa ovom koalicijom koja je "prodala" Kosovo,koji su ( SPS) lopovi...sad ce i s njima u koaliciju,zasto ? zarad vlasti naravno,kao i svi,ali ne treba se "busati" u jednu politiku koju navodno zagovarate i koje se "principijalno" pridrzavate, a s druge strane ,nije bas sve tako,kako zelite da se predstavite...svi ste VI isti,vlast,vlast,po svaku cenu ....dokle vise ? zato gosp. Ilicu , manite se VI vase bajate "politike" i drzite se Vasih principa,naravno ako ih imate,ili Vam sluze u dnevno-politicko zamajavanje gradjana !
  • istorija

    15.09.2013 11:32
    pravnik
    pisete sela propadaju,ne valja bre centralistički ustav.(i tačka)
  • JustinaNS

    15.09.2013 10:20
    Odličan predlog
    @Toma: "... gospodo iz DS da malo izadjete iz vladavine Vojvodinom". Super, umesto toga na svim nivoima nastupa najširi front pod jedino ispravnim imenom - Vojvodina, pre svega!
  • -

    15.09.2013 10:09
    -
    wid' addesa 'www.dss.rs na latinici'.
    zasto ne koristi njnjnj domen?
  • Игор

    15.09.2013 09:54
    Борко само напред, срушићемо заједничким снагама и тог Пајтића. Зашто се истраге толико воде, хоћемо да чујемо истину о Металс банци, Фонду за капитална улагања, Боровици. Доста смо чекали хоћемо на улицу, доста смо их пустили да пљачкају!
  • _Будисава_

    15.09.2013 08:38
    Оставка!
    Никад горе стање по селима, људи беже! Пајтићу оставка!
  • Игор

    15.09.2013 08:17
    Причајте шта хоћете, али ДСС је толико изнад цензуса у Новом Сада да смо почели јако да вас сврбимо. Шта можете, гледајте нас и пишите коментаре. Предузећа која води ДСС су убедљиво најбоље пословала, нови људи који су се запослили су дошли искључиво на места оних који су отишли у пензију и то се може лако проверити, то никада до сада није био случај! ДСС=Странка будућности.
  • -

    15.09.2013 07:50
    -
    koliko turista su doveli cirilicni natpisi na busevima?
  • ZASTICENI SVEDOK

    15.09.2013 07:09
    KOMBI
    Kad ovi iz kombi stranke krenu da sole pamet i pricaju o postenim izborima,ojadili su putare jer su malo kraduckali a sad sole pamet o postenju !!!!!
  • Naprednjak

    15.09.2013 06:59
    Da nije smesno...
    Gospodine Iliću, da je DS ocistio otpad od DSS-a (Marinkov, Maletic, Bogunovic i preletaci u SPO) i da se nije vencao sa vasim koalicionim partnerima (SPO, nasa braca po materi) danas Vi ne bi bili u pravu. Ovako, nazalost jeste.
    Groteska je malo veca nego sto je Vi vidite. Ni jednih ni drugih vid ne dopire do zla koje su cinili, ali zato o tudjim nedelima rado govore u nedostatku odgovora za svoje "uspehe".
    Dobrobit građana je vazna samim gredjanima, pa kao moralne gromade (Ilic, Jelic, Romi, Cuvari Srbije i ostali) raspisite gradske izbore pa sa puno prava i "optimizma" od tog DS-a trazite da raspiše vanredne pokrajinske, jer zaista za 133 godine (koliko me pamcenje sluzi) stanje u Gradu i Vojvodini nikada nije bilo teže i katastrofalnije.
    U tom predizbornom takmicenju dok Pajtić objasni građanima Vojvodine malverzacije u Metals banci i Razvojnoj banci Vojvodine i Tesla banci vi cete objasniti slucaj ATP "Vojvodina" kako i koliko ste novaca ispumpali iz Toplane, Odrzavanja i usluga, Stana i sl.
    Objsnicete koja je razlika izmedju onih koji izbore dobiju na cistim glasackim listicima i vas koji svoju bahatost zasnivate na kradji glasova i zahvaljujuci novcima iz tih javnih i komunalnih preduzeca nad cijom sudbinom Vi danas kukumacete. Ako je do casti, morala i postenja Gradska vlast je ilegalna i kao takva zasluzuje proveru kod gradjana. Neka gradjani potvrde to vase imaginarno poverenje.
    Izbore bi vi, i jedni i drugi, raspisali koliko sutra da imate petlju. A da bi imali petlju, i jedni i drugu, treba da imate i predlog resenja. Nema vise sta da se cerupa, bara je postala plitka - a krokodila se namnozilo.
    Ako inicijativa ne krene iz naroda, a morace kad tad, necete se vi paraziti ni jedni ni drugi usuditi da raspisujete bilo sta niti mozete bilo kome da bilo sta objasnite.
  • panonius

    15.09.2013 06:24
    patrljak partija kukuriče!
    Na žalost , ovakvi članci , bilo kakvo objavljivanje o njima , daju znak da ovi uopšte postoje.
    Oni se hrane od medijskog pojavljivanja , lupetanja i kukurikanja.
    Ignorisati gamad.
  • Spark

    15.09.2013 06:02
    Slazem se...
    ...ako cete i ovde da 'ponovite Kosovo'.
  • Спаси Србију из луднице, Кошту

    15.09.2013 04:30
    Готово је!
    Немају више подршку народа, зато не желе на изборе. Страх од губитка фотеље је превелики! Ето, такви су нас годинама систематски уништавали! Војводина Србија!
  • НСађанин

    15.09.2013 04:19
    Време је истекло!
    Време је да покрајинска власт падне и сноси одговорност за пљачку чије ћемо праве размере тек сазнати. ДС и ЛСВ да се више никада не врате, никада нам није било теже него под њиховом самовлашћу.
  • Српски Атињанин

    14.09.2013 22:46
    Ах то жуто поштење !
    Господо жути, жао ми је што сте Срби и притом у мом граду а не у граду неких других. Ко је вас познавао ни пакао му раван није. Бусали сте се по граду, од пара из градске касе правили сте канцеларије за ваша састанчења, буџет града сте свели на дно дна. Дотична фрау из жуте опозиције мора да научи једну важну лекцију за живот а она гласи: Немој показивати зубе ако не знаш како да удариш !
    Од свег срца ваш СРПСКИ АТИЊАНИН !! ЖИВЕЛА СРПСКА АТИНА
  • Budimo realni

    14.09.2013 22:45
    Ko o cemu
    Ama da li ste bre normalni? Pa DSS je u ovoj vlasti u Novu Sadu zakucani broj jedan po rezultatima! Hajde, ko? Ko u ovoj vlasti bolje radi od njih? Msm, ok, stranacka prepucavanja i to, ali em sto Trznica NIKAD u svojoj istoriji nije bolje poslovala, em sto GSP prvi put posle par decenija ima pozitivno poslovanje, pa nemojmo da smo nekorentni.....
  • Војводина је Србија, не Чанков

    14.09.2013 22:39
    аутономИСТИ
    Ајој, ајој, ајој! Ставови аутономиста сразмерни су нивоу писмености који исказују у коментарима. Па да ДСС у Новом Саду тренутно није двоцифрен, не бисте се толико успаничили. Шта је, прпа?! То што је ЈГСП успео у једној години да врати дугове које, не да ви нисте успели да вратите за четири, него сте их и повећали, и што је први пут после ко-зна-колико у суфициту вас сврби? Па неспособност боли, мили моји! Гледајте и учите како се домаћински руководи повереним одговорностима! Доста смо вас трпели!
  • Milina

    14.09.2013 22:23
    Naravno da treba da se raspisu izbori, DS je toliko godina bio na vlasti i nista nije uradio, pa dokle ce vise da uzurpiraju fotelje i ne rade nista, odnosno rade ali u pogresnom pravcu, pa umesto da idemo napred mi nazadujemo.
  • Orwell Farma

    14.09.2013 21:33
    I ovi su lopovi
    Ovima je onaj Bubalo i cela ekipa iz Kolubare na spisku lopurda, ali jos se prave vazni. Da li se secate plakata "ko sme da vas pogleda u oci"?
  • Tanja DSS

    14.09.2013 21:18
    pitanje %
    Da nemamo procente, ne biste se vi, izdajnici, bavili nama.

  • Mira

    14.09.2013 21:18
    Isti
    Svi ste vi isti. Oni pre vas zapošljavali svoje poslušnike, vi zapošljavate svoje i dajete otpremnine onima koje su primili oni pre vas i to po dva puta, onda vas oni časte, pa oni otputuju u espanju, jer dotična gospođa iz JKP po dobijanju otpremnine od preko 20 000 EURa, sve vas je lepo častila, a onda ste ju vi ponovo zaposlili u drugom JKP, da i vas časti sa nekim putovanjem.
    Mnogo ste pokvareni!
  • toma

    14.09.2013 20:58
    krajnje je vreme gospodo iz DS...
    da malo izadjete iz vladavine Vojvodinom, koja se me samo urušavala u svakom pogledu, već ste se vi toliko obogatili na nezakonite načine, da je došlo vreme da kažete sami sebi da je dosta bogatstva za
    sve sadašnje u buduće potomke. Neka se javno objave vaše imovine i nek vojvodjani vide može li se to steći i za 40 godina radnog staza...? Nikada od poštenog rada i tih primanja ni deseti deo imovine koju ste stekli nezakonito, ne bi mogli sebi priuštiti.
    Dok narod od plata, penzija ili simboličnih primanja jedva živi, A VI... SRAMOTA KAKO BAHATO ŽIVITE!!!
  • Aлександар

    14.09.2013 20:54
    Једина странка која је имала храбрости да скине "заставе Војводине", очикледно је да сте храбри, само због тога добијате мој глас, више не гласам за ове преваранте из СНС, који стално мењају мишљење.
  • Tatjana

    14.09.2013 20:49
    Napred DSS !!!
    Gospodo iz LSV, smeta vam cirilica, smetaju vam "dodjosi",mrzite sebe do podne, a od podne sve ostale... Pa kakvi ste vi onda Vojvodjani, kakve vi to vrednosti negujete i proklamujete? Cankov stap i pesnicu?!
  • влкс

    14.09.2013 20:35
    добро дошла промена
    Смена Пајтића и ЛСВ-а као крај једне саге.
  • Џими

    14.09.2013 20:23
    ДСС је убедљиво најчистији играч у актуелној градској већини. Сами су ушли у градски парламент, без иједног купљеног гласа, имају чврсто и дисциплиновано бирачко тело, и сасвим коректан кадар у предузећима које контролишу. Тако да од свих учесника у овој гарнитури власти представљају оне који имају највећи кредибилитет. Да немају проценте, не би се овдашњи коментатори толико бавили њима ;)
  • sdragan

    14.09.2013 20:17
    copy/paste
    Posto ovaj narod ima neizlecivu bolest od "pileceg pamcenja"...to jest ne pamti sta je juce bilo, resio sam da moj komentar od pre neki dan ponavljam u svakoj vesti koja se tice politicke scene u NS-u.

    -Na sledecim izborima glasam samo za one koji mi javno obecaju sledece:

    1)DA ce skinuti spostvene plate i primanja na nivo proseka u drzavi a to je maxx 30.000-40.000 din.

    2)DA ce otpustiti sav prekobrojni kadar i JKP koji priman u poslednjih desetak godina(svi su oni bili na vlasti u gradu u tom periodu)

    3)DA ce Nas "gradjane" smatrati svojim poslodavcima, jer od naseg placanja poreza ONI dobijaju svoje plate!Dakle iz naseg dzepa...MI IH PLACAMO...zapamtite to!

    4)Da ce dati ostavke 6(sest) meseci nakon postavljanja na vlast ukoliko ne ispune svoja obecanja!

    5)DA ce krivicno i materijalno(svojom imovinom i dedovinom) odgovarati za sve propuste,javasluke,sumnjive ugovore(primer je ATP Vojvodina),itd...Dakle SVJOM IMOVINOM...a ne nasom!

    E kada nam to obecaju izlazimo na glasanje...Jel se slazete..?
  • ajvanho

    14.09.2013 19:34
    ..kaze onaj
    koji nema ni 3% glasaca u Vojvodini !!!!
    ps-da nema novopridoslih-ne bi imao ni toliko !
  • ZoranNS

    14.09.2013 19:33
    Vlast je slatka makar i pomoću
    Vlast je slatka makar i pomoću prethodno izbalćenih koalicionih partnera. Da nije igre SNS u NS, za DSS se ne bi znalo da postoji u ovom gradu. Molim DSS da navede jednu jedinu stvar što je koalcija u kojoj su i oni na vlasti učinili nešto za Novi Sad, osim priča i želje za izborima u Vojvodini, jasno ne i o izborima u Novom Sadu.
  • sumorni

    14.09.2013 19:25
    Borko, ti se šališ?
    Pa Vojvodina od TEBE očekuje objašnjenja čoveče...
  • gerilac

    14.09.2013 19:15
    svi
    Jesu li u radu gradskog odbora učestvovali SVIH 8 članova DSS iz Novog Sada? ;)
  • Bojan

    14.09.2013 19:14
    Smarate svi
    Ala ste dosadni, ovi tupe za pokrajinu, ovi drugi za vladu, onda sta je bilo za NS. Ko ima vecinu, na vlasti je nije to neka mudrost, dosadni ste bre vise svi, samo jasite po narodu.
  • Vladan

    14.09.2013 19:01
    Opet...
    ...ovaj ispod cenzusa nešto traži. Koja beda vodi ovaj grad.
  • I'm just saying

    14.09.2013 18:58
    Tra la la...
  • TrtMilojka

    14.09.2013 18:46
    A sta vi radite?
    Trkuljin CD, Dzakula zaposlio njih 100 u JKP Put, Dipl. istoricar direktor vodovoda, A onaj veseli direktor urbanizam je olicenje vredjanja inteligencije. A Maja Gojkovic? A to su sve radili i ovi pre, a dakle isti ste? A jel onda vi ti to govorite i osebi? Koji ti je najveci uspeh, uvodjenje cirilice u Novi Sad? E jesi ga opravio, svaka ti cast...
  • Scotch Bonnet

    14.09.2013 18:36
    Samo jedna skracenica
    D"SS"

    Pametnom dosta
  • joca

    14.09.2013 18:27
    sramota
    Kada se jave ovi iz DSS-a to je vrhunac licemerja. Glavni cilj im je unistenje svega sto je APV, i jos imaju obraza da nekog prozivaju.
  • Animator

    14.09.2013 18:17
    Samo sanjajte...
    ...bando retrogradna ! Umirem od smeha kad vidim ovog lokalnog DSS lika. Jedino Koštunica je još smešniji. :)
  • Lala

    14.09.2013 18:16
    ajde ti
    momak sa lepim osmehom, objasni gradjanima Vojvodine gde su otisle silne milijarde za kosovo..gde su pare iz Kolubare..ko je politicki inspirator ubistva Djindjica??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna